Hartelijk welkom midden in een van onze Quest Games, daar, waar de virtual reality op de realiteit treft!


Interaktive iPad schatzoektocht.

Zin om het dagelijks leven eens te ontvluchten? Bewapend met een iPad en het Ationpack (Tas met speciale gebruiksvoorwerpen voor het spel) ga je op weg naar een avontuurlijke schatzoektocht dwars door onze omgeving.

Samen met je team beleef je een nieuwe dimensie van spelen. Navigeer met je groep via GPS naar geheime plaatsen en los spanndende opdrachten, samen met het team, op. Gebruik de verschillende voorwerpen van het Action Pack doeltreffend, en los met deze hulp de „tricky“ opdrachten. Duik in een nieuwe wereld en beleef hoe de realiteit en fiction met elkaar samenvloeien.

Onze twee Quest Games „Magic Kingdom“ en „special agent“ kombineren de beste delen uit spoorzoeken, GPS Geocatching en Live Escape Game, met modernste Augmented-Reality-Technologie, tot een nieuw GPS-Outdoor Teamspel.

Beleef een onvergetelijk avontuur met de familie, vrienden of kollega’s. Als weekend belevenis, familieuitje, vrijgezellenafscheid of bedrijfsuitje – dit spel zullen jullie gegarandeerd niet snel vergeten!

Wie kann er meedoen?

Eigenlijk iedereen – kinderen onder 16 jaar altijd onder begeleiding van een volwassene. De spelen zijn geschikt vanaf 10 jaar en met een beetje hulp van de ouders zullen zeker ook jongere kinderen de raatsels kunnen oplossen.

Prijzen op anvraag »