Het topadres voor groot en klein in Oost-België aan de Duitse grens.

Welkom bij Actionzone.be!

Sinds 2008 is het ons streven om onze bezoekers een onvergetelijke ervaring vol actie, fun en adrenaline te bezorgen, voor iedere bijzondere gelegenheid.

Ons doel was en is om een paradijs te scheppen voor avonturiers en mensen die wat bijzonders willen beleven. Bij ons kunnen je de dagelijkse beslommeringen achter je laten, vakantie vieren, nieuwe werelden ontdekken en grenzen verleggen.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding-events, vrijgezellenfeesten, verenigings- of gezinsuitjes en actieve uitstapjes met vrienden. Wij maken voor u op verzoek een speciaal programma van enkele uurtjes, voor een hele dag met aansluitend een barbecue, of zelfs voor een heel weekend.

Ons outdoor park ligt tussen Malmedy en St.Vith in de Belgische Eifel, tegen de Duitse en Luxemburgse grens. Vanuit Aken, Maastricht, Luik en Bitburg bereik je ons in minder dan een uur. De steden Keulen, Luxemburg en Trier zijn binnen negentig minuten bereikbaar. Vanaf het voorjaar in 2020 kunnen wij enkele activiteiten ook indoor aanbieden, zodat het weer niet uitmaakt.

Tot onze activiteiten behoren:

  • Paintball: bij ons in België kunnen kinderen al vanaf zeven jaar paintballen. Wij bieden een passend programma voor elke leeftijdsgroep, zodat zelfs voor de jongsten plezier verzekerd is en het voor iedereen een onvergetelijke ervaring wordt! Het terrein van meer dan 20 0002 is opgesplitst in drie thema-gedeeltes. Bij ons speelt iedere groep vanaf acht personen altijd alleen!
  • Bubble Soccer: voor iedereen een geweldige ervaring! Niet alleen de deelnemers genieten met volle teugen – ook de toeschouwers beleven veel plezier aan Bubble Soccer.
  • Questgame: Onze interactieve snipperjacht is een combinatie van geocatching en live escape room – dit vind je alleen bij ons in Oost-België.
  • Arrow Tag: Arrow Tag is net zoiets als trefbal – de bal wordt hier echter vervangen door pijl en boog.
  • Pedal Go-karts (skelters): met een van onze go-karts kun je de prachtige omgeving verkennen via het RAVeL wandel- en fietspad. Op deze stilgelegde weg langs het spoor zijn er nauwelijks hellingen, zodat het hele gezin, jong en oud, kan genieten.
  • Bike: of het nu een ontspannen fietstochtje op een van de speciaal aangelegde (RAVeL) fietspaden is, of een sportieve rit door het bos. Wij hebben voor iederen een passende oplossing.